Ümraniye ikinci el spot esya

Günümüzde hayat pahalılığı ve lükse düşkünlüğün insanımızı farklı maddi ve manevi bunalımlara sürüklediği bir gerçektir.
Bu nedenle ekonomik yaşamanın, bütçe planlamasının ne kadar önem arz ettiği ortadadır. Bu bağlamda ikinci el tabir ettiğimiz; kullanılmış fakat kullanım ömrü sona ermemiş,halen sağlam olarak kullanılabilir durumda olan her türlü eşya ile ilgili alım satım işlerinde;
  • Eşyasını yenileyenlerin,kulandıkları eşyalarını satarak değerlendirmesinde,
  • Geçici ya da sürekli bir ev kurmak isteyenlerin (öğrenci, memur, işçi vb.) en ekonomik şekilde istedikleri eşyaları bulmalarında,
Milli sermayemiz olan eşyalarımızı azami ekonomik şekilde kullanıma aracı olarak aile ekonomimize de katkıda bulunan İkinci El Eşya ve Spot Eşya alan satan Ümraniye  esnafımızla, eşya alma-satma ihtiyacı olanların karşılıklı irtibatlarını sağlamak hizmet politikamızın esasını teşkil etmektedir.
2 El eşyalarınızı satmak istiyorsanız itfaiye meydanı web sitesi size istediğiniz sonucu verecektir. Web sitemizde bulunan firmaların tamamı kendi alanlarında uzman olup, müşteri memnuniyetine önem vererek hep doğru alışverişler yapmış yerlerdir.
Hangi gruptan ikinci el eşya satmak istiyorsanız sitemizde bulunan kartvizitlerde bulunan firma telefonları ile onlar ile iletişim kurabilir ve satmak istediğiniz ya da almak istediğiniz eşyalar ile ilgili fiyat teklifi alabilir ihtiyaçlarınız doğrultusunda yardım alabilirsiniz.
Web sitemiz üzerinden online saış yapılmamaktadır. Ekli olan ürünlerden bazıları firmaların temsili olarak ekledikleri eşyalara olmaktadır, yani o gurupta bulunan eşyaları alıp sattıklarını sizinde ihtiyacınız olacağı zaman size rahatlıkla o konularda yardımcı olacakları anlamına gelmektedir.
Hemen hemen tüm firmalar whatsapp kullanmaktadır ve bu aracılık ile firmalar ile bağlantıya geçebilirsiniz. Firmalara mobil telefonları aracılı ile whatsapp ile ulaşarak numaralarını  üzerinden aldığınızı ve satmak istediğiniz ikinci el eşyaların fotoğraflarını yollayın firma sahipleri size en hızlı şekilde fiyat sunsun ve eğer sizde fiyatı beğenirseniz eşyacılar kapınıza kadar gelip nakliye aracı ve hamallar ile tüm eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak alıp gitsinler.

Hizmet Verdiğimiz Bölge

Başta Ümraniye soptçu  olmak üzere Ülkemizin bütün illerine hizmet vermekteyiz, Ümranye dışında bulunan illerden eşyalarınızı satmak istediğinizde firmalar ile telefon aracılı ile görüşmelisiniz. İl dışına eşya alım ve satımı yapılmaktadır. Kargo ve taşıma ile ilgili tüm detaylar ilgili firmaya ait olup web sitemiz ile bir alakası yoktur. Firmalar güvenilir ve yeri belli olan mekanlardır. Başkentimizin dışında hizmetimizi ulaştırdığımız iller.

Yorumlar